Wat is het doel van onze stichting?

In Landgraaf hebben we een prachtige woning gevonden inclusief twee appartementen. In juni 2019 zijn we officieel geopend en hebben we al heel wat gasten mogen ontvangen. 

Onze bed and breakfast is een hele bijzondere! We hebben namelijk een sociale doelstelling. Dit wil zeggen dat wij mensen een vakantie bieden die bijvoorbeeld te maken hebben met een burn-out, lichte psychische problematiek, een verlieservaring of simpelweg het geld hiervoor niet hebben! We willen deze doelgroep gastvrij ontvangen en een plek bieden om echt tot rust te komen. 

We kunnen deze doelstelling niet alleen realiseren, daarom hebben wij een stichtingsbestuur achter ons staan. Zij zorgen ervoor dat we de sociale doelstelling in het vizier houden. Ook zullen zij onze bed and breakfast onder de aandacht brengen en dragen zij zorg voor de financiën.

De donaties die wij ontvangen zullen ten goede komen aan de overnachtingen van mensen die een steun in de rug nodig hebben. We streven er naar om 50% van onze bezetting te besteden aan 'kwetsbare' . Geld vanuit de stichting zal worden ingezet om onkosten voor een overnachting te dekken, maar ook voor extra's zoals een gevulde koelkast bij aankomst of het aanbieden van een uitje in de omgeving.

Voor de andere 50% zal de bed and breakfast beschikbaar zijn voor toeristen. Zij zullen bijdrage aan onze sociale doelstelling. Dit doen we door 10% van de vraagprijs ten goede te laten komen aan de stichting.

Wat wil je nog meer? Zelf van een vakantie genieten en daardoor ook met een een ander te 

De naam van onze bed and breakfast is Lighthouse.

We hebben gekozen voor Lighthouse, omdat dit laat zien dat, voor ons, God het rustpunt is in de stormachtige zee van het leven, of de vuurtoren op wie je je kunt richten om uit de woeste zee weer in rustiger vaarwater terecht te komen. We willen onze bed and breakfast ook zo'n rustpunt laten zijn voor onze gasten!

Hoe kan jij helpen?
Jij kunt ons helpen door en donatie te doen aan de stichting. Zo kunnen wij blijven werken aan onze doelstelling en vele gasten verwelkomen op onze locatie.

Natuurlijk nodigen we je uit om bij ons te komen overnachten! Want zo kun je slapend een ander helpen :)!

Onze maatschappelijke impact? Mensen laten genieten van een ontspannen verblijf en welverdiende rust. Juist voor mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is.